Khamis, 5 Disember 2013

Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM

5/11/2013 (Khamis)

Hari ini dok lawat blog kawan-kawan, tiba-tiba terjumpa satu blog yang mengatakan jika hendak  RM50.00 kena buat satu tugasan.  Saya belum pernah lagi sertai sebarang pertandingan macam ni, sebab ilmu IT pun tak tinggi...memandangkan caranya agak senang dan mudah difahami saya pun hendak cuba juga..Manalah tahu dapat duit RM50.00 tu...boleh gak tunjuk pada kawan-kawan, gunanya berkawan di blogger ni...Nak ttunggu duit  8share Malaysia lambat lagi,  kerana baru capai setengah untuk cash out.  Jika anda berminat untuk menyertainya, sila klik banner di bawah untuk info selanjutnya...Selamat mencuba..
http://www.hasrulhassan.com/2013/12/random-giveaway-rm50-tunai.html
Random Giveaway RM50 Tunai
Catat Ulasan