Jumaat, 6 Februari 2015

Agent Top Up

6/2/2015 (Jumaat)


Dalam zaman yang amat canggih ini, semua orang menggunakan telefon bimbit.  Telefon ini merupakan satu alat yang boleh menyampaikan berita dengan cepat.  Zaman kini orang menggunakan telefon untuk menyimpan data  seperti maklumat nombor telefon  suami, anak, ibu, adik beradik saudara mara, kawan-kawan semuanya tersimpan dalam telefon. Telefon juga sudah menjadi satu alat menyimpan koleksi gambar dan  video untuk kenangan dan juga sebagai berita panas.  
Dengan itu telefon merupakan satu alat yang perlu ada pada setiap orang.  Sama ada kita menggunakan pre paid ataupun pos paid, itu terpulang pada anda.  Telefon juga digunakan sebagai komunikasi berkumpulan yang paling popular ketika ini dengan menggunakan seperti wassup. telegram, wechat dsbnya.

Masalah  jika anda menggunakan pre paid, sekiranya sudah kehabisan top up.  Anda terpaksa  ke kedai telefon untuk menambahkan top up anda.  Oleh itu, amatlah beruntungnya anda, kerana ada syarikat yang telah memberi peluang kepada anda untuk menjadi agent top up.  Anda boleh top up telefon anda tanpa perlu ke kedai telefon, kerana anda sudah pun menjadi kedai telefon bergerak.  

Satu lagi keuntungannya ialah anda tidak perlu lagi keluar rumah untuk membeli top up.  Keuntungannya seterusnya ialah anda akan dapat komisen setiap kali anda membuat top up telefon anda.  Anda juga boleh melantik downline anda sebagai agen top up untuk menjual top up mereka.  

Jika anda ingin menjadi agent top up, saya cuma mengenakan yuran pendaftaran yang paling minima iaitu sebanyak RM20.00 sahaja (seumur hidup).   Ini tidak termasuk modal untuk anda menjalankan perniagaan baru anda.  Seronok bukan?  Sambil anda menjual top up anda akan mendapat komisen dan secara tidak langsung, komisen yang  anda terima akan dapat menampung top up anda jua.  

Dengan menggunakan 68topup.com ini, anda boleh menjual pelbagai jenis topup.  Satu lagi yang paling menariknya ialah anda boleh menolong pelanggan anda membuat bayaran sekiranya pelanggan anda menggunakan pasca bayar (post paid).

Jangan membuang masa anda, sambil menggunakan telefon anda boleh mendapat pendapatan tambahan dengan menjadi agent top up.  Susah cari pelanggan?  Pelanggan nya adalah anda sendiri, keluarga anda, kawan-kawan anda dan pelanggan baru yang sudah tahu bila anda sudah menjadi agen top up.   Mudah bukan?  Berminat hendak menjadi agent top up.  

Pendaftaran

Langkah yang pertama anda perlu bank in yuran pendaftaran sebanyak RM20.00 ke dalam akaun berikut:

MBB 1120 2821 2257
(NURAFIDAH HANUM BINTI RAMLI)

Langkah yang kedua anda perlu menghantar resit penghantaran kepada nombor tersebut 01121356067

Langkah ketiga, nyatakan maklumat yang diperlukan.

Nama penuh
No. Telefon

Kami akan menghubungi anda selepas pendaftaran berjaya dibuat.

Makluman:

Pendaftaran anda akan diproses dalam masa 5 minit hingga 3 jam bergantung kepada kelajuan internet dan senarai permohonan agen.

Selepas pendaftaran anda berjaya dilakukan, anda akan menerima SMS daripada syarikat yang memaklumkan anda sudah menjadi agen Bisnes Topup untuk 68topup.com.  Syarikat akan memberikan no ID yang unik dan password untuk membolehkan anda access ke laman web 68topup.com.


Catat Ulasan