Jumaat, 27 Mei 2016

Majlis Sekalung Budi Seuntai Kasih

27/5/2016 (Jumaat)

Alhamdulillah akhirnya berjaya juga Badan Kebajikan Aras 17, Bahagian Pengurusan Sumber Manusia  (BAKEP17)  mengadakan majlis Sekalung Budi Seuntai Bahasa pada 27/5/2016 sempena penamatan perkhidmatan Ketua Bahagian Pengurusan Sumber Manusia, Encik Mohamed Suffian bin Abd Rahman di Dewan Bahasa dan Pustaka. 

Majlis tersebut di adakan di Restoran Rebung di Jalan Tanglin, berdekatan dengan Masjid Bukit Aman.  Mereka memberitahu masakannya sedap dan aku sendiri tidak pernah pergi ke restoran tersebut.  Pengarah  Jabatan Khidmat Pengurusan, Encik Azman bin Mohamad Tahir juga berkesempatan turut hadir dalam majlis tersebut. Sebagai AJK, kami juga turut menjemput mantan Bahagian Pengurusan Sumber Manusia yang pernah bertugas di Bahagian Pengurusan Sumber Manusia suatu ketika dahulu.

Di majlis tersebut, KAKEP17 menyediakan cenderahati sebuah buku tentang perundangan Islam dan dibalas oleh Encik Suffian dengan memberikan kami tudung shawl untuk staf wanita dan kain pelikat untuk staf lelaki.

Puan Rosilawati Yusof sebagai pengacara majlis 


Handsome boy Ketika sampai di sana, aku lihat masakannya amat menarik hati dan membuka seleraku.  Terasa semua aku ingin makan semua menu yang ada.  Tapi apakan daya, perutku ini tidak boleh makan banyak nanti senak perutku.


Puan Kalthom dan Puan Kasmah sempat juga bergambar dengan Chef Ismail 
Pihak kami mendoakan agar Encik Suffian akan lebih sihat dan bahagia selalu di bawah rahmat Allah selepas bersara nanti.   Aamiin.

Catat Ulasan